Proteq verzekeringen

Proteq verzekeringen

Algemene beoordeling:

Prijs kwaliteitsverhouding:
Bereikbaarheid bij schade:
Snelheid van geschillen:

Verzekeringen van Proteq - Meer informatie & aanvragen

Proteq HuisdierverzekeringKlik hier voor de huisdierenverzekering van Proteq

Algemene informatie

Proteq is een verzekeraar die ervoor zorgt dat klanten zo weinig mogelijk moeite hoeven te doen op het gebied van verzekeringen en zo weinig mogelijk hoeven te betalen. Tijd en geld kunnen de consumenten ook aan andere zaken besteden is daarbij de gedachte. Proteq zorgt er bovendien voor dat er bespaard kan worden op de verzekeringen. De premie is daarmee scherper dan scherp. Het invullen van lange formulieren, waar geen einde aan lijkt te komen is bij Proteq verleden tijd.

Iedereen kan van Proteq verwachten dat de consument altijd centraal in de dienstverlening staat. Er wordt dan ook heldere informatie verstrekt en er kan op een uitstekende service worden gerekend. Dat wordt op meerdere manieren waargemaakt.

Duidelijkheid
De consument is gebaat bij duidelijkheid over de kosten en voorwaarden. Proteq komt de klant tegemoet door heldere informatie te verstrekken en de voorwaarden duidelijk inzichtbaar te maken. Elk product kent weer eigen heldere voorwaarden.

Het Verbond van Verzekeraars publiceert vanaf 2009 productwijzers over de verschillende belangrijke verzekeringsproducten. De productwijzer bevat informatie over de inhoud van de verzekering en geeft toelichting op moeilijke begrippen, zoals bereddingskosten. De productwijzer kan beschouwd worden als een aanvulling op de verzekeringsvoorwaarden. Proteq biedt standaard een productwijzer aan bij de verschillende verzekeringsproducten.

Verzekeren is vooral een zaak van vertrouwen. Proteq vertrouwt de consument en de klant vertrouwt Proteq. Deze verzekeraar stelt zich op het standpunt het belangrijk te vinden hoe er over Proteq gedacht wordt. Daar wordt actief beleid op gevoerd door regelmatig een onderzoek onder de verzekerden te houden. Wordt er bijvoorbeeld waargemaakt wat er wordt beloofd? Is de service snel en duidelijk? Wat is de tevredenheid over afhandeling van schade? Dat zijn allemaal vragen, waar Proteq graag het antwoord van de klant op hoort. Een goede service begint bij het luisteren naar de klant.