Verzekeringen tips

Op deze pagina is een verzameling te vinden van alle tips welke op onze voorpagina hebben gestaan. Doe er uw voordeel mee als u een verzekering wil afsluiten of juist wil oversluiten.

Tip 2: Een nieuwe verzekeringen tip. De laatste maanden zijn er opvallend veel reclames voor verzekeraars op tv en radio, deze werven hierdoor vele nieuwe klanten welke producten bij de verzekeraar afnemen. Echter, zijn deze verzekeringen vaak duurder van de verzekeringen met dezelfde dekking van de "onbekendere" aanbieders. Een radio spot van 10 seconden op een bekende zender kost zo een halve ton, dit geld moeten de klanten bij elkaar verzamelen. Wij raden u dus aan niet klakkeloos op verzekeraars af te gaan die adverteren maar duidelijk op internet te vergelijken.

Verzekeringsmaatschappijen moeten aangesloten zijn bij bepaalde fondsen waardoor u kunt controleren of u een officiele aanbieder hebt en of deze zich aan de regels houdt. Download de polis en print deze uit, doe dit ook bij de verzekeringsinstantie van de radio en u zult de dekkingsverschillen zien. Slim vergelijken bespaart u op jaarbasis gemakkelijk honderd euro!

Tip 1: De verzekeringstip van deze week is vrij eenvoudig, ga niet altijd op goedkope verzekeringen af. Voordat u blind voor de laagste premie gaat raden wij u heel sterk aan de polis voorwaarden door te nemen van de verzekering welke u af gaat sluiten. Het kan zijn dat er bij zeer voordelige verzekeringen 'addertjes onder het gras' zitten welke deze verzekering zo voordelig maken. U kunt hierbij denken aan een torenhoog eigen risico of een zeer beperkte mogelijkheid tot het indienen van claims.

De polisvoorwaarden zijn eenvoudig online op te vragen op de site of via het online aanvraag formulier van de verzekerings instantie. U kunt daarnaast ook vaak zelf de hoogte van uw premie bepalen door een hoger eigen risico te selecteren, dit betekend, dat u meer geld zelf betaald als er wat mocht gebeuren. Hoe hoger uw eigen risico, hoe lager uw maandelijkse premie omdat het eventuele schadebedrag voor de verzekeraar dan lager is. Tot zover de tip voor deze week!