Verzeker je reisgenoten ook met FBTO doorlopende reisverzekering


De verzekeraar FBTO houdt rekening met iedereen, die op vakantie gaat. Tegenwoordig biedt deze verzekeraar namelijk de mogelijkheid om ook reisgenoten anders dan gezinsleden mee te verzekeren op de polis van de doorlopende reisverzekering. Een polis kan altijd voor een individu of voor twee personen worden afgesloten net als voor een compleet gezin. Dat er ook reisgenoten, zoals een vriendje van een zoon, meeverzekerd kunnen worden is echter uniek te noemen.

 

Ga je bijvoorbeeld een weekendje met je vriendin naar de bruisende metropool Barcelona, dan is het verstandig om goed verzekerd op reis te gaan. Met de FBTO doorlopende reisverzekering is het hele reisgezelschap dan verzekerd. Een afgesloten verzekering voor twee partners betekent in het concrete geval, dat de partner thuis kan blijven en de vriendin meeverzekerd op reis kan naar Barcelona. Dat is toch een handige manier om leuke uitstapjes te maken in de wetenschap goed verzekerd te zijn. Bij een gezinsverzekering mogen er zelfs maximaal vier extra personen verzekerd mee op reis gaan.

 

Naast de basisdekking van de doorlopende reisverzekering van FBTO is er nog een ruime keuze voor aanvullende modules. De modules kunnen bovendien voor elke trip naar het buitenland weer worden uitgezet of aangezet. Wie naar Egypte op vakantie gaat om daar te duiken kan bijvoorbeeld de aanvullende module winter- en onderwatersport aanzetten. Er wordt dan dekking geboden tegen de speciale risico’s van het duiken. Ook voertuigenhulp is een aanvullende module, waarbij dekking wordt geboden tegen pech of ongeval op een buitenlandse bestemming. Wie normaal in Europa op vakantie gaat, maar nu een verre reis gepland heeft, kan voor vertrek de module werelddekking selecteren.

 Geschreven door Verzekeren.net op 03-07-2012