Delta Lloyd verzekeringen

Delta Lloyd verzekeringen

Algemene beoordeling:

Prijs kwaliteitsverhouding:
Bereikbaarheid bij schade:
Snelheid van geschillen:

Algemene informatie

De Delta Lloyd Groep is niet alleen een deskundige financiele dienstverlener, maar ook nog eens toegankelijk en betrouwbaar. Er is een belangrijkste doelstelling en dat is klanten zekerheid bieden. Dat geldt niet alleen voor nu, maar zeker ook voor de toekomst. De Delta Lloyd Groep houdt zich actief bezig met drie bekende merken, namelijk ABN AMRO Verzekeringen, OHRA en Delta Lloyd.

Delta Lloyd Groep biedt onder meer diensten en producten met betrekking tot pensioenen, verzekeringen, bankieren en beleggen. Daarbij is de dienstverlening gericht op de consument en op de zakelijke markt, zowel voor kleine als middelgrote en grote ondernemingen.

Ondernemerschap
De basis van commercieel succes is gelegen in integer en goed ondernemerschap, maar ook in financiŽle stabiliteit met risicomanagement en uiteraard een lange termijndoelstelling. De reputatie uit het verleden moet namelijk ook in de toekomst op hetzelfde of zelfs op een hoger niveau komen. Delta Lloyd streeft ernaar om alle activiteiten zo transparant mogelijk te laten zijn en daarbij rekening te houden met duurzaamheid. Ook wordt er steeds weer een afweging gemaakt ten aanzien van de belangen van de aandeelhouders.

Notering NYSE Euronext Amsterdam
Vanaf het jaar 1807 is de Delta Lloyd Groep een betrouwbare partner op het gebied van financiŽle producten, van bankieren tot pensioenen en van verzekeringen tot beleggen. Op dit moment is het bedrijf voornamelijk gericht op Nederland en BelgiŽ en werken er meer dan vijfduizend mensen in vaste dienst. In 2010 is er een premie-inkomen behaald van 4,8 miljard euro, waarbij Duitsland niet is meegerekend. Het operationeel resultaat kwam in dat jaar neer op 422 miljoen euro. Het eigen vermogen van de Delta Lloyd Groep is vastgesteld op 4,6 miljard en er worden beleggingen beheerd, die een waarde vertegenwoordigen van 72 miljard euro. Delta Lloyd Groep heeft een notering aan de NYSE Euronext Amsterdam.